Erdoğan’ın Vizyon Belgesi: “Yeni Türkiye Yolunda, Demokratik, müreffeh, öncü”

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’ın Vizyon Belgesi: “Yeni Türkiye Yolunda, Demokratik, müreffeh, öncü”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 14:23

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 12. Cumhurbaşkanı adaylığı çalışmaları kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde açıklayacağı “Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi” için son hazırlıklar devam ediyor. Ekrana yansıtılan görüntüde, “Yeni Türkiye Yolunda, demokratik, müreffeh, öncü ülke” yazıyor.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın Vizyon Belgesi: “Yeni Türkiye Yolunda, Demokratik, müreffeh, öncü”
Başbakan Erdoğan’ın konuşma yapacağı sahnenin sağ tarafına Erdoğan’ın fotoğrafı ve üzerinde “Milli İrade Milli Güç Hedef 2023, Hedef 2053, Hedef 2071” yazısı yer alırken, sol tarafta ise Türk bayrağı yer alıyor. Salonun duvarlarında ayrıca “Milletin adamı”, Türkiye’nin gücüne güç kat”, “Milli irade milli güç” yazan Recep Tayyip Erdoğan afişleri bulunuyor.

Toplantının yapılacağı Haliç Kongre Merkezi’nin bulunduğu binaya giriş öncesi gelen herkes iki farklı noktada aramadan geçiriliyor. X-ray cihazlarının da kullanıldığı aramaların ardından katılımcılar kendilerine verilen akreditasyon kartlarında yazan sıralara görevlilerin yardımıyla oturdular.

Haberin Devamı

Toplantıya katılacaklar için binaya girişte dev bir oturma listesi yer alıyor. Salondaki görevliler ellerinde dövizlerle hangi grupların nerede oturacağını gösteriyor. Toplantıya, sanatçılar, sporcular, milletvekilleri il başkanları, il belediye başkanları, bakan yardımcıları, Başbakanlık çalışanları, akil insanlar, iş adamları, dini cemaatler ve vakıf temsilcileri, düşünce ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademisyenler, yazarlar, sendika yöneticileri, il kadın kolları başkanları, kurucular ve MKYK, üçüncü hava limanı, üçüncü köprü, Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren gibi projelerde çalışanlar yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!